zaterdag 11 juli 2009

Agenda raadsvergaderingen 14 en 15 juli 2009

Zojuist in de bibliotheek gezien hoe de verdere behandeling van de agenda van 7 juli gaat verlopen. Dinsdag 14 juli besluitvormende vergadering over het MFC en daarna voorbereidende vergadering over de rest van de agenda van 7 juli.

Op 7 juli zijn nog veel vragen over het MFC niet beantwoord en ook Jacques Leurs heeft al een aantal vragen in zijn weblog gesteld. Voordeel van die methode is dat het college die antwoorden alvast voor de vergadering zou kunnen geven en dat spaart weer tijd. Dat zal ook nodig zijn. In ieder geval wordt de besluitvormende vergadering weer deels voorbereiding.

Wat daarna in de voorbereidende vergadering aan de orde komt liegt er ook niet om: de aanpak van de projecten na het stranden van het Wisseveld-project en de kadernota waarin de raad wordt geacht de hoofdlijnen van het beleid de komende jaren te geven. Last but not least het verkoopcontract voor het project Bijl/Hofplein. De vergadering(en) moet wel tijdig zijn afgelopen in verband met de vakantieborrel.

Over die punten vindt woensdag dan de besluitvorming plaats. Wonderen zijn de wereld niet uit, maar ik betwijfel of de besluiten meer inhouden dan ja en amen zeggen.

Hopelijk is het zondag niet al te mooi weer, zodat ik aan nog wat commentaar toekom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten